*Talttahampaita feissarimokissa*

Marsujen arvoitus ja irtokarvojen vaarat

Julkaistu Rodentiassa 3-4/16
Lähde: Feissarimokat.com

Heristäjä Tuttusella on vastaus:
Marsun problematiikka on askarruttanut ihmisiä kautta aikojen. Platonin “Pidoissa” Sokrates esittää, että marsujen tarkoitus selviää vain dialogissa marsujen itsensä kanssa. Immanuel Kantin “Metaphysik der Meerschweinen: Ein philosophischer Entwurf” (1796) esittää marsujen mielekkyyden niiden ominaisuuksien itsenäisenä yhteisfunktiona. Charles Darwin päättää tutkielmansa “An Inquiry Into the Internal Logic of the Cavian Guinea-Pig” (1873) johtopäätökseen “I just don’t get it”.
Ja sitten yksi toinen juttu. Mitä järkeä on haarukassa? Sillähän vain poimitaan ravinnonkappaleita ja kuljetetaan niitä suuonteloon. Siinä on piikit tarttumista varten ja se pestään käytön jälkeen. En vaan tajuu.

Tepa: -4 (4)
Marsuja ei elä luonnonvaraisena.

Tepalta hyvä huomio, jota ei oltu arvostettu miinuksista päätellen.
Lemmikkinä pidettävää marsulajia Cavia porcellus ei tavata missään aidosti luonnonvaraisena.[1] Pohjoisessa Etelä-Amerikassa, Brasilian seudulla tosin elää populaatioita, joiden oletetaan polveutuvan villiintyneistä kesymarsuista.[1] Kesymarsun arvellaan kehittyneen useista eri kantamuodoista, joiksi yleisimmin mainitaan lajit Cavia aperea ja Cavia tschudii.[1] [Wikipedia]

Lähde

narmolania +54 (58)
Taidan olla aika blondi kun olen aina luullut että nuo "koiran karvat" on luonnon omien eläinten jättämiä karvatuppoja vaihtaessaan talviturkista kesäturkkiin 8( ainakin saman näköistä tuppoa oma pikku kanini aina välillä kiskoi itsestään pois isoina tuppoina ainakin kevään aikoihin.

Varpu +5 (7)
Taisi olla kanisi valeraskaana. Harvemmin ne muuten niitä tuppoja nyppivät.

Kommenteissa käydään myös veristä taistelua siitä, kuinka VAARALLISIA nuo luontoon jätetyt lemmikkien karvat ovat! Linnunpoikaset kun osan mielestä kuolevat niihin vanhempiensa tuotua niitä pesänpehmikkeiksi.

LogiBio +17 (17)
Onneksi rusakot laittavat talviturkkinsa biojäteastiaan.

Lähde

 

Kuinka trollata marsuharrastajia

Julkaistu Rodentiassa 2/16
Lähde mennyt hukkaan, mutta napattu "elävästä elämästä" FB:n jossain marsuaiheisessa ryhmässä.

Aloittajaa ei ole sensuroitu, koska feikkiprofiili.

 

Talttahampaiden kevätmokat

Julkaistu Rodentiassa 1/16

Ikea, mitä ihmettä!? - Parhaat kommentit:
(ihmeellinen on maailma heille, jotka eivät lapioi eläinten kakkaa päivät pitkät!)

"Jo on pupulla vatta löysällä." +360
"Nyt ei jänis istunut maassa torkkuen kylläkään" +314
"Pupu syöny liikaa pääsiäismunia :O" +120
"Tekee ihan selvästi materiaalia suklaamuniin." +226
"Olen aina elänyt siinä käsityksessä että kaikki puput, jänöt, kanit, jänökanit ja sensellaiset tekevät ensin löysän kakan, jonka, kröhöm, puputtavat poskeensa. Vasta toisen kierroksen jälkeen tulee papanoita. Tämä siksi että näillä elukoilla eivät kaikki ravintoaineet imeydy ensimmäisellä kierroksella. Mutta voin olla väärässäkin. Ei olisi ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta." +9

Lähde

Oheinen lehtileike on jaettu FB-ryhmässä "Hauskat ilmoitukset ja mainokset". Tarkempi alkuperä on tuntematon.
Kuva sivustolta ritsa.fi.
Tarkempi alkuperä on tuntematon, mutta kiertänyt netissä eri kielillä.

Tunnite laji

Julkaistu Rodentiassa 4/15

Lähde: Feissarimokat

Sivuston parhaita kommentteja aiheesta:

Metsälikka: Peukut +173 // Minua lähinnä itkettää, kuinka vieraantuneita ihmiset ovat luonnosta. Villieläimiä pahvilaatikoihin, äly hoi.

Aissu: Peukut +23 // Kaunis turkki tuolla vesimyyrällä, en oo ennen nähnyt noin mustaa.

Tsiuhtsauh: Peukut -26 // Jalkavammainen gerbiilihän tuossa on :’D erittäin hieno black väritys..liekö karannut, menevät läpi vaikka reikäpellistä ja ovat hyvin vikkeliä.Ilmiselvä gerbiili. Häntä on karvainen, ja ruumiin rakenne muistuttaa 100% gerbiiliä.Ei se olisikaan pahvilaatikossa pysynyt, pomppaa yli tai syö itsensä ulos. Ihmeellisiä olette jos ette tunnista gerbiiliä..:o

Mansikka: Peukut +8 // Herrankiesus jos ton kokonen gerbiili kulkis pihan poikki. Mun mielestä toi pahvilaatikossa oleva on piisami. Mutta jos joku on keksinyt superfoodin sekä plastiikkagirurgian rotille ja gerbiileille niin ainahan se voi olla mahdollista jos oikein hartaasti leikkii mielikuvituksella. (:

 

Artikkelit

© Anemoneniitty.net, 5.01.2017 16:19 Validated by HTML Validator (based on Tidy)